Idag så var det riktigt busväder ute. Det blåste på tvären och regnade på samma gång. Bamse och Kim fick följa med ut och ge hästarna mat. Det första de passade på att göra var att dra snabbare än en löning ner till grannen ca 100 meter bort. Fick syn på dom och vrålade KIM, BAMSE HIT! och se på tusan de stannade direkt och vände på en femöring och kom springade i full fart hem ♥ sen sprang de i full fart på andra hållet. Samma sak där bara vråla deras namn och HIT så vände de lika snabbt och raka vägen till mig. Jag är så stolt över dom ♥♥

Kim och Bamse leker i gräset

Bamse på språng

Kim leker bland löven

Bamse vill inte vara sämre än pappa

Men man måste ta sig tid att lukta på blommorna då och då även om det är höst

Vatten är alltid lika kul att plaska i

Helnöjd Bamse

Vaddå du sa ju att vi skulle på utställning till helgen och jag har hört att lera gör underverk för hyn.

Pappa kom hit och få en spa behandling du oxå

VAAA!? Var det inte den här leran som man använder? Tsss jag tror du ljuger

Shit du såg mig!