Idag fick alla hundarna en spabehandling även om dom inte tyckte att det behövdes. Alla 162 klor klippta och alla pälsar genomborstade. Att få sitta på bordet och bli borstad är något alla uppskattar enormt. Värre är det med att få tass manikyr. Där har vi allt från drottningen till den döende svanen att klippa klor på hihi. Gissa vem som är drottningen smiley

Jo ni gissade rätt det är Snutt, men så är hon också av kungligt blod enligt henne själv. Att det sen bara är en avlägsen släkting som finns på slottet bekymrar inte henne det minsta. hon satt fint på bordet och räckte nådigt fram tassarna för att få lite manikyr. Samtidigt som hon såg nöjd och belåten ut. Medan Bobo spelade upp hela registret om hur synd det var om honom att få klorna klippta det var ömsom småynkliga ljud och ömsom ålning och kast med kropp i famnen för att avsluta som den döende svanen med hela kroppen i en båge och huvudet bakom min arm undertiden som Lisbeth klippte klart. Kunde inget annat än att skatta och ge honom en puss på huvudet.