Liste Line Branwen, eller Saga som hon kallas, är efter Blondie´s American Express och Möller Kaas Chanella. Hon blir 2 år i oktober så hon börjar bli stora damen.

Saga bor tillsammans med mig, matte Linn, och husse Andreas i Uddevalla och hon är ofta med oss på äventyr. När vi inte är på äventyr så tränar vi lydnad eller håller till i utställningsringarna där hon har fått Excellent och Ck men även ett Reserv-cert. Vi planerar att kunna debutera i lydnadstävlingar i framtiden.

Annars är Saga en väldigt glad hund som mer än gärna talar om vad just hon vill göra. Hon älskar att hälsa på människor och inte minst att leka med andra hundar. Saga är arbetsvillig vilket gör det väldigt lätt att lära henne nya saker, dock är hon väldigt smart så det gäller att man gör det rätt för sig från början annars håller hon envis fast i det som passar henne…